Logo Lioton

Lioton® gel

Uşor şi plăcut de folosit

Cu o formulă modernă pe bază de gel şi avînd ca substanţă activă dovedită heparina, Lioton® este în fruntea ultimelor realizări şi progrese farmaceutice. Motivul pentru care Lioton® a fost atît de bine acceptat de către cei ce l-au folosit nu este doar eficienţa sa, dar şi modul uşor de aplicare!

Picioare grele şi dureroase?

Multe persoane se plîng de picioare grele, umflate şi chiar dureroase, în special după perioade lungi de şedere în picioare sau pe scaun.

Ia măsuri imediate!

Lioton® lasă o senzaţie imediată de răcoare şi ameliorează microcirculaţia pielii tale.

Uşor de folosit

Se aplică o dată pînă la 3 ori pe zi cîte 3-10 cm de gel pe suprafaţa afectată masînd uşor.

Exact pe sursa disconfortului tău

Gelul nu pătează, se absoarbe uşor prin piele avînd efecte de reducere a simptomelor şi lăsînd o senzaţie imediată de răcoare şi prospeţime.

Administrare

Aplică uşor 3-10 cm de gel pe zona afectată de la 1 pînă la 3 ori pe zi.
Gelul are o formulă care nu pătează şi, prin aceasta, este foarte comod în utilizare atît la locul de muncă, cît şi în timpul călătoriilor.

 

Cînd nu trebuie folosit

Lioton® gel nu trebuie folosit la persoane cu hipersensibilitate cunoscută la heparină sau la oricare alt ingredient al gelului. Lioton® nu trebuie administrat copiilor din cauza informaţiei limitate la acest subiect.

 

Unde nu trebuie folosit

Lioton® nu trebuie aplicat pe mucoase, pe plăgi deschise, care sîngerează sau pe focare infecţioase.

 

Sarcina şi alăptarea
Pentru a folosi acest produs medicamentos în timpul sarcinii sau alăptării, atunci cînd există un risc mai mare de apariţie a problemelor, vă rugăm să consultaţi medicul, deoarece nu sunt disponibile date referitor la folosirea Lioton® -ului în această perioadă.

Rămîi activă

Corpul uman este programat de a fi activ pe parcursul zilei. Dar modul de viaţă şi locurile de muncă moderne nu întotdeauna fac acest lucru posibil.

 

Lipsa de mişcare şi statul în picioare sau pe scaun timp îndelungat, duc la o circulaţie sangvină perturbată. Factorii suplimentari, cum ar fi fumatul sau supraponderabilitatea, afectează ulterior fermitatea tisulară, mai ales la femei.

 

Practicarea sportului şi a unui mod de viaţă sănătos ajută la prevenirea bolilor venoase.

 

›› Mai multe

 
Berlin-Chemie AG