Logo Lioton

Ajută-ţi venele

Informaţii importante despre Lioton®

Simte confortul acum!

 

"În timpul zilei am o agendă încărcată şi nu prea reuşesc să mă odihnesc. Iar picioarele mele sunt nevoite să plătească preţul. Mi le simt grele, umflate şi dureroase. Am nevoie de o soluţie care să mă pună înapoi pe picioare şi să-mi redea libertatea de a mă bucura de viaţă."

 
 

O formulă unică de gel pentru a rămîne activă

Concentraţia înaltă de heparină în baza de gel unică din Lioton® permite o pătrundere eficientă prin piele. Pe lîngă aceasta, Lioton® are un risc foarte scăzut de reacţii adverse şi oferă proprietăţi cosmetice atractive.

 

Datorită compoziţiei specifice cu heparină a gelului, Lioton® este eficient împotriva durerii și edemelor în picioarele tale cauzate de insuficiența venoasă.
Heparina – principalul ingredient al gelului Lioton® – este o substanță activă cu efect anticoagulant şi antiinflamator înalt care ajută la ameliorarea microcirculaţiei, avînd şi un efect antiedematos.

 

Gelul nu lasă urme, este uşor absorbit prin piele şi oferă o reducere a simptomelor de insufuciența venoasă şi un efect plăcut răcoritor imediat.

 

Deoarece se aplică local, exact pe “sursa” disconfortului tău, riscul reacţiilor adverse sistemice este minimal (posedă o tolerabilitate bună).

 
Berlin-Chemie AG