Logo Lioton
 

Ne puteţi găsi astfel!

Reprezentanţa "Berlin-Chemie AG" în Rep. Moldova

Centrul-Austro-German/ProComert

MD-2001 Chisinau

Str. Alexandru cel Bun nr. 85

 

Tel.: +373 22 21 25 58


 
 

Notă

Serviciul de Informaţie Web a fost proiectat de către Reprezentanţa BERLIN-CHEMIE/MENARINI în R. Moldova cu sediul în Chişinău, str. Alexandru cel Bun 85, pentru consumatorii din Moldova.

 

Toate drepturile de proprietar asupra materialelor publicate în cadrul acestui site aparţin Reprezentanţei BERLIN-CHEMIE/MENARINI în R. Moldova, şi orice reproducere, printare, copiere şi utilizare a acestor materiale este permisă doar în scopuri necomerciale şi pentru utilizare privată.

 

Toate denumirile comerciale folosite în cadrul acestui site sunt mărci înregistrate şi pot fi folosite în alt mod doar după obţinerea consimţămîntului în scris din partea Reprezentanţei BERLIN-CHEMIE/MENARINI în R. Moldova.

 

Toate produsele medicamentoase menţionate în cadrul acestui site au fost aprobate pentru vînzare în Moldova în baza deciziilor organelor administraţiei publice corespunzătoare şi reglementărilor legale aplicabile.

Administrarea sau folosirea produsului medical menţionat pe acest website poate fi realizată după consultaţia anterioară cu un medic sau un farmacist şi studierea informaţiei din prospectul ataşat medicamentului.

 
Berlin-Chemie AG